Smart Naco Susu Kolostrum IgG-plus

Jana Pendapatan Sampingan bersama IgG-plus

susu kolostrum IgG-plus

IgG-plus adalah sejenis susu tepung rendah laktos yang mengandungi kolostrum lembu semulajadi dari New Zealand. Ianya mengandungi IgG untuk membekalkan faktor imunisasi dan pertumbuhan yang kuat bagi menjamin kesihatan yang unggul.

Naco IgG-plus menggunakan ramuan 100% semulajadi, tiada bahan pengawet, tiada hormon dan bahan kimia, malah ianya di proses dengan teknologi tinggi serta merupakan makanan kesihatan yang tiada kesan sampingan.

Perbezaan utama di antara kolostrum dan susu biasa ialah kolostrum mengandungi komponen bioaktif yang tinggi. Terdapat lebih daripada 90 jenis komponen di dalamnya, di man komponen utamanya terbahagi kepada 2 iaitu faktor imun dan faktor pertumbuhan.

Keperluan badan yang berbeza mengikut faktor usia membolehkan IgG-plus memainkan peranan di dalam kesemua peringkat umur.

susu kolostrum igg-plus fortico naco

3 fungsi yang amat di titikberatkan di dalam susu kolostrum IgG-plus daripada Smart Naco ialah :

  1. PLP – Membantu membentuk sel-sel badan yang sihat. Membaiki sel-sel yang rosak, membantu meningkatkan proses penyerapan zat makanan dan pembersihan dalaman.
  2. Immunoglobulin G – Meningkatkan faktor imun badan dan melindungi badan dari serangan bakteria dan virus.
  3. Kalsium – Memberikan tulang yang lebih kuat dan sendi yang fleksibel, mengawal saraf otot dan berkesan untuk tidur malam yang lena.

Berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk susu kolostrum IgG-plus sila layari laman web smartsuccessteam dengan klik di sini

Did you like this? Share it:

Tags: , , , , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>